A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

rendorseg illVita hevében késsel combon szúrta apját egy 17 éves fiú Edelényben, a férfi életét a mentők nem tudták megmenteni, elvérzett. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

Bővebben: Halálos szurkálás Edelényben

Negyven, a nyári jégverés által sújtott megyaszói háznak lesz újra teteje a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete segítségével, amely hétfőn több mint 7300 négyzetméternyi, egyedi méretre szabott trapézlemezt és azokhoz való kiegészítőket osztott szét a legnagyobb károkat elszenvedő családok között – közölte a segélyszervezet.

Bővebben: Segít Megyaszón a Magyar Vöröskereszt

Egy ember meghalt, kettő pedig megsérült két személyautó frontális balesetében Edelény és Szendrőlád között a 27-es út 13-as kilométerénél csütörtök délután.

Bővebben: Halálos baleset Edelény és Szendrőlád között

tuzoltasEgy palackból szivárgó gáz berobbant Szögligeten kedd este, egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Bővebben: Palackból szivárgó gáz robbant be Szögligeten

Ma kezdődik a gönci pálinkafesztivál: a barackpálinka-kóstolás mellett finom falatokkal, koncertekkel és hagyományőrző programokkal várják az érdeklődőket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen.

Bővebben: Pálinkafesztivál Göncön

A Keleméri Mohosok tőzegmohás lápjai az egykori Mohosvár alatt húzódnak. Az Aggteleki Nemzeti Park által szervezett túra során a résztvevők megismerkednek a terület kiemelkedő természeti értékeivel, a harmadidőszakban keletkezett Kis- és Nagy-Mohos tőzegmohás láppal.

Bővebben: A titokzatos Kelemér

hernad ujEgy ötvenéves zsujtai férfi holttestét találták meg a Hernádban – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombat délután.

Bővebben: Ismét belefulladt egy ember a Hernádba

A munkások tudták azt, hogy miben vesznek részt, munkájukért naponta 100 dollár kaptak.

Bővebben: Cola nevű kábítószert nyomtak Felsődobszán

made in gypsistanNemzetközi workshopot és kulturális fesztivált szervez az ország legnehezebb helyzetű járásában az Utca-Szak Egyesület.

Bővebben: Made in Gypsistan Felsővadászon