A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

Késsel megölte élettársát egy 19 éves nő Aszalón hétfőn – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Bővebben: Megölte élettársát egy fiatal nő Aszalón

hejce 2018A tizenkét évvel ezelőtti hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben.

Bővebben: A hejcei légi tragédia áldozataira emlékeztek

szegenysegNyolcszor több pénzt költhetnek el a leggazdagabb települések lakói, mint a legszegényebbeké. Csenyéte és a főváros IX. kerületének lakói között óriási szakadék tátong.

Bővebben: Szegénység: Csenyéte jó példa a rossz példára

szavazas 1Időközi önkormányzati voksolást tartanakTornakápolnán: polgármestert és önkormányzati képviselőket is választanak.

Bővebben: Tornakápolna választ – 22-en szavazhatnak

gur nandor nemadomfel hazTöbb tucat zsáknyi ruhát, cipőt, játékot kaptak, kapnak a napokban a rászorulók.

Bővebben: MSZP-s adományok Borsodban és Abaújban

Csalással próbált polgármester lenni egy 61 éves férfi, ellene és társa – egy 64 éves nő – ellen választás rendje elleni bűntett miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Bővebben: Csalással akart polgármester lenni egy abaúji férfi

Megkezdődött a per egy ellátatlanság miatt meghalt boldvai csecsemő halála ügyében kedden a Miskolci Törvényszéken.

Bővebben: Megkezdődött a per egy ellátatlan boldvai csecsemő halála ügyében

borsodi sorgyar milanszki richardEgymillió forinttal lett gazdagabb a Borsodi Sörgyár nyári HoReCa nyereményjátékának győztese. A szerencsés abaújszántói fiatal lakásfelújításra költi élete első nyereményét.

Bővebben: Egymilliót ért a csapolt Borsodi

bilincsA rendőrség elfogta azt a férfit, aki furgonjával halálra gázolt egy gyalogost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Encs és Gibárt közötti úton, majd elhajtott a helyszínről.

Bővebben: Elfogták az abaúji cserbenhagyó gázolót

rendorseg rendorautoA lakosság segítségét kéri a rendőrség egy Encs és Gibárt között történt halálos közúti közlekedési balesettel kapcsolatban.

Bővebben: Cserbenhagyásos gázolás Encs és Gibárt között

Halálos közlekedési baleset történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Izsófalván szombat hajnalban.

Bővebben: Halálos baleset történt Izsófalván

rendorseg illVita hevében késsel combon szúrta apját egy 17 éves fiú Edelényben, a férfi életét a mentők nem tudták megmenteni, elvérzett. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

Bővebben: Halálos szurkálás Edelényben

Negyven, a nyári jégverés által sújtott megyaszói háznak lesz újra teteje a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete segítségével.

Bővebben: Segít Megyaszón a Magyar Vöröskereszt

Egy ember meghalt, kettő pedig megsérült két személyautó frontális balesetében Edelény és Szendrőlád között csütörtök délután.

Bővebben: Halálos baleset Edelény és Szendrőlád között

tuzoltasEgy palackból szivárgó gáz berobbant Szögligeten kedd este, egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Bővebben: Palackból szivárgó gáz robbant be Szögligeten

Ma kezdődik a gönci pálinkafesztivál: a barackpálinka-kóstolás mellett finom falatokkal, koncertekkel és hagyományőrző programokkal várják az érdeklődőket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen.

Bővebben: Pálinkafesztivál Göncön

A Keleméri Mohosok tőzegmohás lápjai az egykori Mohosvár alatt húzódnak. Az Aggteleki Nemzeti Park által szervezett túra során a résztvevők megismerkednek a terület kiemelkedő természeti értékeivel, a harmadidőszakban keletkezett Kis- és Nagy-Mohos tőzegmohás láppal.

Bővebben: A titokzatos Kelemér

hernad ujEgy ötvenéves zsujtai férfi holttestét találták meg a Hernádban – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombat délután.

Bővebben: Ismét belefulladt egy ember a Hernádba

A munkások tudták azt, hogy miben vesznek részt, munkájukért naponta 100 dollár kaptak.

Bővebben: Cola nevű kábítószert nyomtak Felsődobszán

made in gypsistanNemzetközi workshopot és kulturális fesztivált szervez az ország legnehezebb helyzetű járásában az Utca-Szak Egyesület.

Bővebben: Made in Gypsistan Felsővadászon