A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

rendorseg rendorautoA lakosság segítségét kéri a rendőrség egy Encs és Gibárt között történt halálos közúti közlekedési balesettel kapcsolatban.

Az eddigi adatok szerint szombaton 7 óra előtt a 3705-ös úton, Encs és Gibárt közötti útszakaszon egy feltehetően fehér színű Ford Transit típusú jármű elütött egy abaújszántói 39 éves férfit, aki az árokba esett. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A sofőr azonban anélkül, hogy meggyőződött volna, hogy a baleset során bárki megsérült-e, elhajtott a helyszínről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság – amely halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást – kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy az esettel, illetve a jármű vezetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.