A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

bilincsA rendőrség elfogta azt a férfit, aki furgonjával halálra gázolt egy gyalogost Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Encs és Gibárt közötti úton, majd elhajtott a helyszínről.

Az Encs és Gibárt közötti útszakaszon pénteken este elütöttek egy gyalogosan közlekedő 39 éves abaújszántói férfit, aki az útmenti árokba esett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.  

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti közlekedési baleset okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást szombaton reggel, ismeretlen tettessel szemben. 

A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló felkutatását. Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre a járőrök, illetve szinte településről-településre, házról-házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét.

A nyomozás eredményeként vasárnap este 8 óra körül elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hernádbűdi férfit.