A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

borsodi sorgyar milanszki richardEgymillió forinttal lett gazdagabb a Borsodi Sörgyár nyári HoReCa nyereményjátékának győztese. A szerencsés abaújszántói fiatal lakásfelújításra költi élete első nyereményét.

Egymillió forintot ért néhány korsó Borsodi csapolt sör Milánszki Richárdnak. Ez volt az első alkalom, hogy a 34 éves férfi nyereményjátékban vett részt, és rögtön meg is nyerte a Borsodi Sörgyár nyári promóciójának fődíját.

„Amikor kiderült, hogy nyertem, az első gondolatom az volt, hogy nem akarom elszórni a pénzt”– meséli Richárd, aki lakása hőszigetelésének korszerűsítésével téli kiadásait is csökkenti élete első nyereményéből.

Richárd a hétvégi baráti összejövetelek alkalmával lelt rá a nyerő sorsjegyre, amire bármely 18 évnél idősebb magyar lakosnak volt esélye, aki június és augusztus között egy korsó csapolt Borsodit vásárolt a promócióban résztvevő vendéglátóhelyek egyikén.

„Nagy öröm számunkra, hogy a fődíjat itt, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tudtuk átadni a szerencsés nyertesnek” – mondta el Peresztegi Ágnes a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A Borsodi Sörgyár nyári promóciójában a fődíj és az azonnali nyereményeken túl négy okos telefon, négy laptop, és négy robogó is gazdára talált.