A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

gur nandor nemadomfel hazTöbb tucat zsáknyi ruhát, cipőt, játékot kaptak, kapnak a napokban a rászorulók.

 Az adományokat Gúr Nándor szocialista országgyűlési képviselő juttatta el magukhoz az érintettekhez, illetve szociális intézményekhez.

Hétfőn 3 db színes tv és a mintegy 10 zsáknyi gyermek- és felnőttruha került Abaújszolnokra, kedden szintén televíziót és mintegy 25 zsáknyi ruhaneműt, lábbelit illetve gyermekjátékot kapott a szendrőládi Nemadomfel Ház (címképünk itt készült), szerdán újabb tv mellett 13 zsák felnőtt- és gyermekruhát, cipőt és játékokat adott át a képviselő a sajószentpéteri Szociális Szolgáltató Központnak.

Az adományokat az intézmény juttatja el a rászorulókhoz.

Gúr Nándor közben üzent is Tállai Andrásnak, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkárának, miniszterhelyettesnek, Mezőkövesd országgyűlési képviselőjének, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőjének. 

gur nandor benzinkutTállai ugyanis azzal kampányol a választókerületében, hogy leviteti a Mol Zrt.-vel a benzinárakat. Persze, Mezőkövesden, hol másutt. 

Gúr Nándor azt üzente Tállainak a 26-os főút kazincbarcikai szakaszán, a Borsodchem egyik kapuja melletti Mol benzinkút elől, hogy máshol is drága a benzin, nemcsak Mezőkövesden.