A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

mszp 2017 12 18

Politikai hirdetés

szegeny gyerekekA legtöbb gyereket annak ellenére, hogy ezt nem szabadna, továbbra is anyagi helyzete miatt emelnek ki a családjából.

Bővebben: A szegény gyerek még a szüleivel sem élhet együtt

Karácsony GergelyKarácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, akit az MSZP vezetése közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek ajánl, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt erről.

Bővebben: Az együttműködésre képtelen ellenzéki pártok a választókat árulják el

Microsoft ÓbudaÚjabb, a magyar kormányköröket érintő, amerikai vonatkozású korrupciós ügy van kibontakozóban: a főszereplő a Microsoft, illetve néhány kormányközeli vállalkozó.

Bővebben: Kormányközelbe ér a szoftverbotrány

Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart akciót a hétvégén a rendőrség – írta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szerdán a rendőrség honlapján.

Bővebben: Ittas és bódult sofőrök után kutatnak a rendőrök

korhaz ill2Az MSZP szerint legalább negyven százalékos béremelésre van szükség az egészségügyben, ezt költségvetési átcsoportosítással, például a "luxusberuházások" elhagyásával meg lehetne oldani.

Bővebben: Béremelést követel az egészségügyben az MSZP

Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyest és a gyedet is – jelentette be az Emmi család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

Bővebben: Még karácsony előtt kiutalják a januári családtámogatásokat is

A december 15-i határidőre várhatóan minden gyógyszertár csatlakozik az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térhez (eeszt) – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Bővebben: Péntekre mindenhol működik az e-recept

Molnár Gyula és Karácsony GergelyAz MSZP elnöksége támogatja, hogy Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke legyen a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje

Bővebben: AZ MSZP támogatja, hogy Karácsony legyen a közös miniszterelnök-jelölt

Tizennégy év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék egy testnevelő tanárt 28 rendbeli szexuális erőszak, 20 rendbeli szexuális visszaélés, 2 rendbeli szexuális kényszerítés és 5 rendbeli testi sértés miatt kedden. Az ítélet nem jogerős.

Bővebben: 14 év fegyházat kapott a pedofil tanár

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója december 29-i hatállyal megszünteti az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. (FHB Bank) kereskedési jogát a részvény- és hitelpapír-szekcióban, valamint a bank tőzsdetagságát, amelyet a hitelintézet kérelmezett december 8-án.

Bővebben: Elhagyja az FHB a tőzsdét

pontyLesz elegendő magyar hal az év végi ünnepekre, sőt a kiegyensúlyozott belföldi kínálat mellett jelentős mennyiség jut exportra is.

Bővebben: Nyugi: nem maradunk hal nélkül karácsonykor

Ártatlannak vallotta magát a vörösiszapper elsőrendű vádlottja hétfőn a megismételt elsőfokú eljárás első tárgyalási napján tartott meghallgatásán.

Bővebben: Iszapömlés: megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás

forint 20 ezresA jegybank intézkedéseinek hatására meggyengült forintárfolyam az exportot segíti ugyan, de ez az előny hamar elszáll.

Bővebben: Lejtőre került a forint

eso ho napsutesViharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban. Az előrejelzés szerint ugyanakkor a hét elején akár 18 fok is lehet. Óriási szerencse, hogy a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet.

Bővebben: Diliház ez a decemberi időjárás

Ezúttal közel félmilliárdot lehetett volna nyerni. A főnyetrmény tovább halmozódik,

Bővebben: Három hete nem volt ötös a lottón

molnar gyula valtozasAz MSZP választási programjának fő üzeneteként jelölte meg Molnár Gyula pártelnök azt, hogyan lesz negyedik magyar köztársaság.

Bővebben: Miként lesz negyedik magyar köztársaság?

A magyar lakosság 80-85 százaléka szenved valamilyen szintű fogágybetegségben, ebbe beletartoznak a legfelületesebb ínygyulladások és a fogak elvesztésével járó súlyos gyulladások is.

Bővebben: Népbetegség a fogágybetegség

forint bankjegy aproA viszonylag alacsony infláció korában a családok erőteljesebbnek érzik a drágulást, mint ahogy azt a Központi Statisztikai Hivatal havi rendszerességgel közli.

Bővebben: Hiába a sikerpropaganda, zsebbe vágó a drágulás

Őrizetbe vették Kijevben az ukrán hatóságok Miheil Szaakasvili volt grúz elnököt, korábbi odesszai kormányzót, az Új Erők Mozgalma nevű, általa Ukrajnában alapított párt vezetőjét. 

Bővebben: Őrizetbe vették a volt grúz elnököt Ukrajnában

„Tegnapi napon lezárult egy történet, mi azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kapott egy invitálást az MSZP-től Karácsony Gergely. A két párt szövetséget ezzel véget ért, nem lesz az Együtt listáján Karácsony” – mondta Szigetvári Viktor.

Bővebben: Szakított Karácsony Gergellyel az Együtt