A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

Etetőszékeket és bébikompokat vizsgált a fejleszési minisztérium, mi több, "a jövőben is ellenőrzései fókuszában tartja a családok védelmét". Röhejes minisztériumi közlemény.

Bővebben: Szerencsére van egy szervezet, amely megvédi a családokat

Az MSZP kormányra kerülése esetére azt ígéri, állami megrendelésekkel támogatja majd a fogyatékossággal élőket foglalkoztató vállalkozásokat, növeli a foglalkoztatásbővítés anyagi forrásait és felülvizsgálja a területet érintő jogszabályokat.

Bővebben: Segítené a fogyatékossággal élők foglalkoztatását az MSZP

A hegyközségektől összegyűjtött, fürtszám és fürttömeg alapján végzett becslések alapján országosan közel 4,1 millió mázsa szőlőtermés várható, amelyből mintegy 2,9 millió hektoliter seprős újbor készülhet – közölte a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) kedden.

Bővebben: Közel 4,1 millió mázsa szőlőtermés várható

parlagfuAz elkövetkező napokban a parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan országszerte emelkedni fog – közölte az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal hivatalos Facebook-oldalán.

Bővebben: Emelkedni fog a parlagfű pollenkoncentrációja

orban viktor kazahGyanús körülmények között és a nemzetközi jogot is sértve adta át Magyarország Kazahsztánnak Jerzan Kadesovot, miután a politikai menekült váratlanul bűnösnek vallotta magát, és kérte, hogy toloncolják vissza.

Bővebben: Kazah diktátornak kedveskedett Orbán Viktor

ijasz illA Magyar Íjász Szövetség elhatárolódott a szerinte szakmaiatlan és veszélyes mutatványtól.

Bővebben: Titkolják, hogy mennyiért lőtt Fehér Farkas

epitoiparA mennyiséggel már nincs gond, a kivitelezőknek azonban fő a fejük minőség és hatékonyság miatt.

Bővebben: Fékezhet a dráguló alapanyag

Országszerte több milliárd forintos kárt okoztak már az idén a nyári viharok, a biztosítók több ezer kárbejelentést fogadtak az elmúlt hetekben.

Bővebben: Több milliárd forintos kárt okoztak a nyári viharok

Ismét erősödik a felmelegedés, de most rövidebb ideig tart majd a hőséghullám. Várhatóan péntekig.

Bővebben: Újabb hőhullám érte el az országot

Elhagyhatta a nyíregyházi kórházat az az öt gyermek, akiket szüleik kanyarós megbetegedés tüneteivel vittek a gyógyintézménybe még július végén.

Bővebben: Kanyaró: öt gyereket ápoltak a nyíregyházi kórházban

Tovább emelkedett a külföldről behozott használt autók száma, július végéig már csaknem 87 ezer külföldről származó használt személygépjármű érkezett Magyarországra, 6,3 százalékkal több, mint a tavalyi év első hét hónapjában.

Bővebben: Tovább nőtt a külföldről behozott használt autók száma

kanikula munkasA hőség idején előírt munkavédelmi szabályok betartása érdekében végzett ellenőrzéseknél a vizsgált 304 munkáltató közül 99-nél, az ellenőrzött 6869 munkavállaló foglalkoztatását tekintve 1141-nél találtak szabálytalanságokat.

Bővebben: A munkaadók harmada tesz a kánikulára

Az MSZP szerint "kamu és a hazug" a Jobbik európai béruniót célzó kampánya.

Bővebben: MSZP: hazug a Jobbik béruniós kampánya

Súlyos és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség egy 61 éves kecskeméti nő ellen, aki tavaly júniusban emeleti lakásának ablakából savval öntött le egy szerinte hangosan szórakozó társaságot.

Bővebben: Savval öntött le fiatalokat egy kecskeméti nő

ugrotorony batthyany terKilenc órával a pályázat megnyitása után már fel is függesztették a pályázatbenyújtás lehetőségét az Otthon Melege Program háztartási nagygépcsere alprogramjára az észak-alföldi régióban. Kimerült a keret.

Bővebben: 600 millió az otthon melegére, 3,1 milliárd ugrótoronyra

egyeb veszely tablaA vadak párzási időszakának beálltával fokozott óvatosságra van szükség az utakon, hogy elkerülhetőek legyenek a vad gázolása miatti balesetek.

Bővebben: Párzás miatt fokozott óvatosságra van szükség

forint bankjegy aproAz MSZP azt követeli a kormánytól, hogy "ne verjék át" a magyar családokat: ha már bejelentették, akkor tényleg fizessék ki augusztusban a dupla családi pótlékot.

Bővebben: Fizessék ki a dupla családi pótlékot augusztusban!

vihar oroshazaVasárnap délutántól hétfő reggelig országszerte csaknem ötven lakóház sérült meg a viharban, több mint kétszáz tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

Bővebben: Csaknem ötven lakóházban tett kárt a zivatar

Akár csak az ötös lottón, a hatoson sem volt teli találatos szelvény ezen a héten.

Bővebben: A hatos lottón sem vitték el a jackpotot

Vétlen lövés történt egy soroksári lőtéren szombaton, egy alkalmazott gépkarabéllyal hasba lőtt egy vendéget, aki súlyosan, de nem életveszélyesen sérült meg.

Bővebben: Gépkarabéllyal lőtték hasba a vendéget