A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

orban es apjaVagyonbevallásában feleségével közösen egymillió forintnál kevesebb megtakarítást bevalló Orbán Viktor szüleinek és testvéreinek cégeiből csak tavaly másfél milliárd forintot vettek ki tulajdonosaik osztalék formájában, 2014 óta pedig közel 4,4 milliárdnyi jövedelemhez jutottak így, tulajdonképpen három év alatt, hiszen a 2014-es eredmények után 2015-ben fizettek osztalékot – írja a G7.hu.

Bővebben: Dől a pénz az Orbán családhoz

A Dunába zuhant egy személygépkocsi Budapesten, a Várkert Bazár magasságában.

Bővebben: A Dunába zuhant egy autó

Andy Vajna érdekeltségei már több mint 30 rádiófrekvenciát birtokolnak, emellett övé a hamarosan 15 tévécsatornával futó TV2 médiacsoport is.

Bővebben: Újabb vidéki rádiót nyelt le Andy Vajna cége

wizzairEgy újabb Airbus A320-as repülőgépet telepít Debrecenbe a Wizz Air és hét új járatot indít a kelet-magyarországi városból - jelentette be Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója az MTI tudósítása szerint.

Bővebben: Hét új debreceni járatot indít a Wizz Air

reszeges masinisztaA kunszentmiklósi rendőrök segítségét kérte a MÁV belső ellenőre, mert azt gyanította, hogy az egyik mozdonyvezető ittas - írja a police.hu. Gyanúja beigazolódott, a masinisztát előállították.

Bővebben: Elvitték a rendőrök a részeges mozdonyvezetőt

jozsefvaros zaszloSzerdán ülnek össze a baloldali ellenzéki pártok, hogy egyeztessenek az időközi választásokon való indulásuk összehangolásáról.

Bővebben: Időközi ellenzéki együttműködés kellene

kanikula homeroMegdőlt az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord vasárnapra virradóra – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Bővebben: Megdőlt az országos hajnali melegrekord

Ötös továbbra sincs a lottón. A jövő héten már 1 milliárd 181 millió forintért játszhatunk.

Bővebben: Közel 1,2 milliárd vár gazdára

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság Pintér Ferenc meteogyógyász szerint, amit az erős hőmérséklet-különbség és a megemelkedett UV-sugárzás tovább súlyosbíthat.

Bővebben: Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság

eperA téli és tavaszi fagyok az idén nem okoztak érdemi kárt a magyar szamóca ültetvényekben, ezért a termelők a kedvező hozamú évekhez hasonlóan, 700-800 hektárról, mintegy 15 ezer tonna szamócát takaríthatnak be.

Bővebben: A fagy most nem okozott kárt, lesz eper bőven

diak leterheltNem változott a diákok teljesítménye az országos kompetenciaméréseken. Az iskolák közti különbségeket a Klebelsberg Központtal sem sikerült felszámolni.

Bővebben: Semmi sem javult az oktatásban

euGörcsbe rándul a demokrata ember gyomra, ha arra gondol, hogy milyen dúlást végeztek a Fidesz-kormány tagjai és képviselői az európai intézmények színe előtt az elmúlt napokban.

Bővebben: Ujhelyi „európai hazafiakat” toboroz

Emelte bruttó hat-hat forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken.

Bővebben: Mindjárt itt van a 400 forintos üzemanyag – ismét

munkahelyi balesetAz egyre szaporodó munkahelyi balesetek megelőzésében kulcsfontosságú lenne a szabályok szigorú betartatása, ám az ellenőrzésekből kigolyózott szakszervezetek nélkül a hatóság csak a cégek töredékéhez jut el.

Bővebben: Árván maradt bakancsok – itt az új Munka törvénykönyve egyik "eredménye"

Feloszlatta magát a Nógrád megyei Pásztó város önkormányzata, a döntést hét igen szavazattal, és – az ismert tévés személyiség – Dömsödi Gábor (független) polgármester tartózkodása mellett hozták meg.

Bővebben: Ekézte a Fideszt a polgármester, ezért feloszlatta az önkormányzatot a fideszes többség

serteshusSzerbia, Japán, Tajvan, Szingapúr és Dél-Korea is kitiltotta piacáról a magyar sertéshúst és sertéstermékeket, miután Heves megyében egy vaddisznó tetemében kimutatták az afrikai sertéspestis vírusát.

Bővebben: Kitiltották öt országból a magyar sertéshúst

tuntetes meszaros lucaDublinban kapott állásajánlatot a hamarosan óvónőként diplomázó Mészáros Luca, aki nagy vitát kiváltó Facebook-posztjában fakadt ki a fiatalok kilátástalan helyzete ellen. Korosztálya a létbizonytalanságtól tart a leginkább.

Bővebben: Esély nélküli generáció: elszegényedéstől félnek a fiatalok

Nem marad miniszter, hanem a 2019-es önkormányzati választási kampányban a Fidesz országos kampányfőnöke lesz Kósa Lajos. Ezt maga a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter mondta az Origónak adott interjúban.

Bővebben: Kósa Lajos nem marad miniszter

euKomoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi korrupciós helyzet kapcsán az Európai Parlament (EP) költségvetés-ellenőrzési bizottsága (CONT), amely nagy többséggel szavazta meg szerda délelőtt a témával kapcsolatos véleményét.

Bővebben: EP-bizottság: Magyarország az egyik éllovas a korrupcióban

A Fidesz-kormánynak már az általa favorizált, 100 százalékos magyar tulajdonban lévő, nagy hagyományú Ganz-csoport exporttermékének külföldi piacra juttatása sem érdeke, helyettük egy "baráti" orosz céget támogathat. Ez az a Metrovagonmas nevű cég – illetve a Transzmasholding –, amely a budapesti 3-as metró egyes felújított kocsijait csak többszöri nekifutásra tudta a biztonságos közlekedés követelményeinek megfelelően felújítani.

Bővebben: Milliárdos üzletet tolt át az oroszoknak a kormány