A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

nagy blanka 1Bayer Zsolt a nemzet udvari bolondja, az Orbán-kormány pedig egy daganatos sejt, amelyik fel akarja falni a több, vele nem egyező sejtet – mondta a gimnazista.

 

Nagy Blanka is felszólalt a szombati tüntetésen, aki a túlóratörvény elleni kecskeméti tüntetésen tartott beszédével a kormánymédia új ellensége lett. A fiatalokhoz szólt elsősorban, hozzájuk beszélt, de a résztvevők többsége inkább felnőtt, nyugdíjas volt.

“Kedves társaim! Az Orbán-kormány egy daganatos sejt, amelyik fel akarja falni a több, vele nem egyező sejtet. És nemcsak be akarja kebelezni, a földdel egyenlővé akarja tenni őket, hanem azonos a véleményük az Orbán-rezsimmel. A kormány lejárató hadjáratot indított ellenem, amiért kritizáltam őket. Hát nem nevetséges ez? Hamis híreket kezdtek el terjeszteni rólam, mondván három tantárgyból bukásra állok, lógok az iskolából. Kedves Fidesz! Ti buktatok meg három dologból: tisztesség, emberség, őszinteség. Kérdezem tőletek: meddig tűritek, hogy a kormány mindenkit kisemmiz? Hogy nap mint nap egyre szegényebbek vagyunk, míg Orbánék egyre csak gazdagodnak és megtömik a zsebüket a mi pénzünkkel? Rákosi túl úrinak tartotta, hogy a Várba költözzön, erre ez a mocsok király minden akadály nélkül betelepszik. Ahol ma freskókat festenek le, ott hamarosan a könyvégetés lesz a következő. Ezt nem hagyhatjuk” – mondta a gimnazista.

“Az egyik interjúmban azt nyilatkoztam, hogy félnek tőlem Orbánék. De ez nem igaz: nem tőlem, hanem a fiatalságtól félnek. A fiataloktól, mert ha más nem, ők pontosan tudják, hogy mire képesek a fiatalemberek, ők is fiatalként kezdték a rendszerváltást. Tőletek félnek, kedves emberek! Kortársaim! Muszáj kiállnunk a szavunkért és elmondanunk a véleményünket, nem számít, hogy lejárató kampányt akarnak indítani valaki ellen. Nem számít, hogy épp engem szúrtak ki, bárki lehet a következő. Ne tartson vissza titeket az, hogy a nemzet udvari bolondja, Bayer Zsoltika megpróbál beszólogatni. Nem csak nekem, hanem másoknak is. Egyébként Zsozsó, ezek az ócska kis prolik, – azaz a munkásosztály -, tudod, ők termelik a segged alá a javaidat. Ha nem lennének ezek a kis prolik, nem lenne a haverjaidnak annyi pénze, hogy neked most tévéműsorod legyen. Egyébként ha ekkora nagyfiúnak tartod magad, itt kellene lenned, és cáfolni azt, amit mondunk. De nem tudsz, ugye?” – teszi fel a kérdést, és hatalmas üdvrivalgás kíséri a jelzőit.

“Ezeknek a kis proliknak elegük van. Elegük van abból, hogy amíg ők éjt nappallá téve dolgoznak, másokat kell gazdaggá tenniük. Tegyünk végre pontot ennek a végére. A mai ne csak egy tüntetés legyen, ami után mindenki hazamegy. Cselekedjünk” – tette hozzá.

Forrás: borsod24.com