A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

HitleresOrban.jpgÚjabb botrányos epizóddal szórakoztatta nem túl népes nézőtáborát az M5-ön futó "Ez itt a kérdés" című műsor.


Leleplező felvételekre sem volt szükség ahhoz, hogy bebizonyosodjon: a Fidesz lakájmédiája nyíltan támogatja a szélsőséges nézeteket, és kendőzetlenül hirdetik a náci eszméket.

Az a tény, hogy az Orbán-kormány szócsöveként működő köztévében próbálják meg hősként beállítani az SS katonáit az orbáni gyűlöletpolitika által kinevelt „műsorvezetők”, egyértelműen bizonyítja, hogy a náci ideológia összeegyeztethető a Fidesz politikájával.

A Fidesz eddig is mindent megtett a szélsőséges nézetek újbóli elterjesztéséért a Horthy-kultusz ápolásával, most pedig tovább léptek az SS tagjainak hősként való ábrázolásával. Mi lesz a következő lépés? Szálasi és a nyilasok éltetése?

Az MSZP továbbra is elutasítja az ordas eszmék, az erőszak és a gyűlölet minden formáját. Magyarázatot várunk a Fidesztől, ami úgy tűnik, közpénzen egy komplett médiahadsereget állít a gyűlölködés, a zsidózás, a homofóbia, és a náci eszmék terjesztésének szolgálatába.

рынок недвижимости
дизайн интерьера