A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

orbán 3Kedden 123 igen, 55 nem szavazattal elfogadta a parlament a kormány javaslatát, amely alapján a Nemzetközi Beruházási Bank teljes mentességet kap a magyar pénzügyi felügyeleti szervek és egyéb hatóságok ellenőrzései alól – írja az Index.

 

A dokumentum alapján Magyarország biztosítja az irodaépületeket, a bankelnök hivatalos rezidenciáját és az ingatlanok biztonságát és nyugalmát a banknak.

A bank bármilyen szabályt kialakíthat, ami ahhoz szükséges, hogy az irodaépületben a tevékenységét gyakorolja. Az intézmény ingóságait semmilyen hatóság nem foglalhatja le, kobozhatja el, sőt, a bank minden tulajdona és eszközei mentesülnek mindenféle korlátozás, szabályozás, ellenőrzés és moratórium alól.

Ezen kívül az NBB minden Magyarországon található minden eszköze, jövedelme és tulajdona mentességet élvez minden adó- és egyéb közteher megfizetésétől, akár országos, akár helyi szinten, kivéve a szolgáltatási díjakat.

A bank dolgozói és elsősorban vezetősége diplomáciai mentességben részesülnek, de korlátozás nélkül, állampolgárságtól függetlenül jöhetnek Magyarországra azon szakértők és tanácsadók is, akik a Bank érdekében helyszíni látogatásokon vesznek részt.

Forrás: borsod24.com

рынок недвижимости
дизайн интерьера