A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

tiborcz istvanA közbeszerzési csalás miatti közvilágítási botrány kirobbanása óta nem látták állandó lakóhelyén Tiborcz Istvánt. Tegnap nyilvánosságra került, hogy a kormányfő vejének egykori cége Kalocsa önkormányzatát is átverte.

Bővebben: Tiborczéknál nem ég a világ

szlovenia kikotoAz egykoron Simicska Lajos főszereplésével kiépített politikapénzügyi modellt kiterjesztené, a Habony Árpád fémjelezte médiarendszert exportálná Orbán Viktor holdudvara Szlovéniába.

Bővebben: Habony kinőtte a magyar tengert: exportáljuk a NER-t

Iparági összehasonlításban is kiemelkedő, 9,7 százalékos árbevétel-növekedést ért el a UPC Magyarország 2017-ben, az előfizetések száma 7,3 százalékkal nőtt, meghaladta a 2 millió 64 ezret.

Bővebben: Csoda? Nagyon megy a UPC-nek

orszaghazA változás szükségességéről szóló politikai vitát kezdeményezett az MSZP a parlamentben az összes ellenzéki párttal közösen.

Bővebben: Változás kell Magyarországon!

sztrajk illCsütörtökön reggel nyolc órakor megkezdődött az önkormányzati köztisztviselők sztrájkja: 112 hivatalban 7312 munkavállaló tart munkabeszüntetést. A sztrájk oka, hogy 200 ezer közszolgálati dolgozó tíz éve nem részesült bérfejlesztésben.

Bővebben: Sztrájkolnak az önkormányzati köztisztviselők

00563102Tiborcz István éve volt 2015: Orbán Viktor veje csaknem egymilliárd forinthoz is juthatott ekkor két cégéből. Ezúttal újabb OLAF-vizsgálatról ír a 24.hu, aminek következtében "bagatell" 3, 3 milliárd kerülhet ki ismét a közös kasszából.

Bővebben: Újabb OLAF-os botrány

Az MSZP szerint a Fidesz nyerészkedett a rezsicsökkentéssel, 2013 és 2017 között a becslések szerint összesen hetvenezer forintot vettek ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy az indokoltnál magasabban határozták meg a gáz árát.

Bővebben: A Fidesz hetvenezer forintot vett ki a családok zsebéből a magas gázárral

valasztas ceruzaSzombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, hétfőtől pedig a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon.

Bővebben: Szombaton kezdődik a hivatalos kampány, hétfőtől lehet ajánlani

tiborcz istvanA rendőrség szerint minden rendben van, az OLAF viszont durva dolgokat talált az Elios által elnyert pályázatok körül. A jelek arra utalnak, hogy Tiborcz István cégének munkatársai alakították a pályázatokat.

Bővebben: Maga a polgármester tolhatta meg Tiborcz és az Elios bizniszeit

Az influenzajárvány miatt országszerte egyre több egészségügyi intézményben rendelnek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat.

Bővebben: Egyre több kórházban van látogatási tilalom

Az MSZP választási csalás miatt feljelentést tesz Kövér László házelnök a választókerületek átszabásáról szóló nyilatkozata miatt –mondta az ellenzéki párt országos elnökségének tagja hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Bővebben: Az MSZP feljelentést tesz Kövér László nyilatkozata miatt

iskola illOktatási minimumról szóló megállapodást írtak alá pedagógusok és oktatók, valamint ellenzéki pártok képviselői hétfőn Budapesten.

Bővebben: Oktatási minimumot akarnak
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) korábbi képzési és oktatási igazgatója ma a sajtóban megjelent tanulmánya is azt bizonyítja, hogy a Fidesz parancsára butították le a szakképzést, és főként kormányzati tévhitek miatt esik el több tízezer gyerek attól a lehetőségtől, hogy érettségit és használható tudást szerezzen.  Bővebben: MSZP: fideszes parancsra teszik tönkre az oktatást

A magyar autósok átlagosan 84 400 forintért kötöttek teljes körű casco biztosítást tavaly, ez 8,2 százalékos emelkedés 2016-hoz viszonyítva - közölte a Netrisk.hu online alkuszcég.

Bővebben: Nagyot drágult a casco

faluTízből kilenc településvezető úgy véli: a Fidesz valóban megszüntetné az önkormányzatiságot a községekben, kisvárosokban, ha újra teljhatalmat kapna.

Bővebben: "Annyi a falvaknak"

Az MSZP-Párbeszéd országgyűlési határozati javaslatban sürget olyan kormányzati intézkedéseket, amelyekkel minden daganatos beteg hozzáférhetne a leghatékonyabb, személyre szabott terápiához.

Bővebben: Az MSZP-Párbeszéd parlamenti javaslattal javítaná a daganatos betegek kezeléseit

Közösen szurkolhatnak a filmrajongók a Testről és lélekről sikeréért március 4-én a fővárosi Anker't szórakozóhelyen, ahol a közönség idén is élőben követheti az Oscar-gálát.

Bővebben: Szurkolhatunk Enyediéknek

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 5. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Bővebben: Valaki nagyot kaszált a Jokeren

A havazás veszélye miatt szombatra a fél országra első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Bővebben: Veszélyes! Jön a hó télen!

Üdítős dobozokban több mint egy kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy buszon Röszkén.

Bővebben: Ide is lehet rejteni a spanglit