A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

paks mezokovesd 2017 1021Kuttor Attila pontszerzéssel mutatkozott be a Mezőkövesd kispadján, mivel a borsodiak szombaton 1-1-es döntetlent értek el Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában.

A mérkőzés elején kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség. A vezetést a valamelyest veszélyesebb Paks szerezte meg egy szögletet követően. A bekapott gól hatására kezdeményezőbb lett a Mezőkövesd, amely kisvártatva egyenlített. A szünetig enyhe mezőnyfölényben futballoztak a vendégek, mégis a hazaiak jártak közelebb a gólhoz, ugyanis Kulcsár a kapufát találta el.

A folytatásban mindkét gárda a biztonságra helyezte a hangsúlyt, így alig akadt lehetőség a csapatok előtt. A játékrész derekától nagyobb sebességi fokozatba kapcsolat a Paks, azonban ezúttal a keresztléc mentette meg a borsodiakat a góltól. Az utolsó negyedórára ismét kiegyenlítetté vált a mérkőzés, így maradt a pontosztozkodás, bár ebben a periódusban a hazaiaknak volt szerencséjük a kapufával.

A vendégek így is 11 forduló óta nyeretlenek az élvonalban, míg a paksiak sorozatban hatodszor nem találtak legyőzőre az NB I-ben.

"Amit ennyi idő alatt ki lehetett hozni a csapatból azt úgy érzem megtettük ezen a héten. Mindenki becsületesen küzdött, a végén nyerhettünk is volna. Olyan érzésem volt a sok évi utánpótlásban töltött időszak után újra az NB1-ben, mintha hazataláltam volna. Sok munka van még hátra, de tudom sikerülni fog a kitűzött vélt elérni" – nyilatkozta a mérkőzést követően Kuttor Attila, a Mezőkövesd újonnan kinevezett vezetőedzője, akinek ez volt az első tétmérkőzése a csapat élén.

 

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Paksi FC–Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (1-1)

Paks, 1200 néző, v.: Berke

gólszerzők: Simon Á. (17.), illetve Koszta (29.)

sárga lap: Gévay (15.), Simon Á. (47.), illetve Keita (14.), Iszlai (37.), Strestík (61.)

 

Paksi FC: Verpecz -– Vági, Zachán, Gévay, Szabó J. – Papp K. – Koltai (Szakály D., 72.), Simon Á., Bertus, Hajdú Á. (Bartha, 62.) – Kulcsár D. (Hahn, 78.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Tujvel – Lázár P., Hudák, Vadnai, Szalai A. – Iszlai, Keita (Tóth B., 68.) – Koszta (Baracskai, 90.), Mlinar, Cseri – Strestík (Veselinovic, 85.)

 

(fotó: paksifc.hu)