A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

kbsc ill 2017 10Győzelmet aratott vasárnap a Kazincbarcika a vendég Sopron felett a labdarúgó NB II 31. fordulójában, Putnokon.

A megbízott edző, Koleszár György tehát sikeresen mutatkozott be első bajnokiján a KBSC kispadján.

Mint ismert, a korábbi vezetőedző, Vitelki Zoltán már az MTK elleni múlt heti vereséget követően is sokat sejtetően nyilatkozott, majd szerdán kiderült, hogy a tréner közös megegyezéssel távozik a csapat eléről. A helyét a bajnokság végéig megbízott vezetőedzőként Koleszár György vette át, aki tavaly az NB III-ban bajnoki címig vezette a borsodi csapatot. A miértekről Gulyás Tibor ügyvezető igazgató a következőt nyilatkozta az Észak-Magyarország napilapnak: „Ilyen helyzetben, amikor már csak 3 pont választ el bennünket a kieső pozíciótól, valamilyen módon fel kell rázni a társaságot, kimozdítani a csapatot a letargikus állapotból. Ezért született meg ez a döntés a váltásról.”

A Kazincbarcika ugyanis a mai mérkőzést megelőző hat bajnoki meccsén csupán 2 pontot szerzett (26. forduló, KBSC–Dorogi FC 0-0, 29. forduló, Kazincbarcika–Szeged 2011 1-1). legutóbb az MTK-tól kapott egy méretes zakót. Az új edzővel ezt a rossz szériát sikerült megtörni. 

Merkantil Bank Liga NB II, 31. forduló:

Kazincbarcika–Soproni VSE 1-0 (1-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 400 néző. Vezette: Nazsa 

Gólszerző: Tóth Sz. (29.)

Sárga lap: Varga (51.), Harangozó (55.), Czingáber (69.), Tóth M. (91.)

Kiállítva: Czingáber (94.)

 

KBSC: Somodi – Tóth Sz. (Murai, 67.), Belényesi, Palmes, Süttő – Kristófi (Orovecz, 72.), Hegedűs D., Mikló, Engel – Kanalos, Bene (Lőrincz, 77.)

Soproni VSE: Kunsági – Harangozó, Czingáber, Varga R., Angyal Zs. – Tóth M. – Koronczai (Kitl K., 68.), Kővári R. (Bor. a szünetben), Gyürki- Szabó V. (Batizi-Pócsi, a szünetben), Horváth P. 

 

További eredmények:

Gyirmót FC–Békéscsaba 1912 Előre 2-2 (2-0) 

Vác FC–Ceglédi VSE 1-1 (0-1)

Szolnoki MÁV FC–FC Csákvár 2-4 (0-2)

Budafoki MTE–BFC Siófok 0-2 (0-0)

Budaörs–Kisvárda 1-1 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus FC–ZTE FC 0-0

Dorogi FC–ETO FC Győr 1-0 (1-0)

Soroksár SC–Mosonmagyaróvár 0-0ű

Szeged 2011–MTK Budapest 2-2 (1-2)

рынок недвижимости
дизайн интерьера