A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

megyei korhaz parkolas resizeFélmilliárdos bajban a Borsodi Központi Kórház. Az intézmény ennyivel tartozik az egyik szerződött partnerének, amely megunta az ígérgetéseket és a huzavonát.

Bővebben: Félmilliárdra perlik Kásler miniszter kedvenc kórházát nagy a baj Miskolcon

digépÉszak-Magyarországot az elmúlt 30 év politikai elitje többszörösen is cserbenhagyta. A nehézipar gyors leépítése után nem kínált a lakosoknak megfelelő munkalehetőségeket, így dolgozók tízezrei, és azok családjai maradtak megélhetés nélkül.

Bővebben: A politikai elit cserbenhagyta Miskolcot is

avas“Tegnap délelőtt Miskolcon volt dolgom. Mivel nem sürgetett az idő, felmentem az Avasra nosztalgiázni” – kezdi bejegyzését Baggins István a Miskolc és én Facebook-csoportban. Posztja azonban az idili kezdés után számos olyan problémát vet fel, amivel már régen szembe kell néznie a mindenkori miskolci városvezetésnek.

Bővebben: Avas: hihetetlen lepusztultság, igénytelenség, és kifosztottság

rendőrBeismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során az a 30 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy egyetlen éjszaka alatt két nőt is meg akart erőszakolni Miskolc belvárosában – tudta meg a 24.hu.

Bővebben: Beismerő vallomást tett a férfi, aki két nőt is meg akart erőszakolni Miskolc belvárosában

tn4 krisztianFeladta a súlyos betegséggel folytatott több mint egyéves küzdelmet a 13 esztendős Kapus Krisztián, a Diósgyőr focicsapatának egyik leglelkesebb szurkolója.

Bővebben: Elhunyt a nagybeteg Diósgyőr-szurkoló

byealexMagával ragadó dallal indítja az új évet ByeAlex és a Slepp, valamint az AK26 formációból jól ismert Giajjenno.

Bővebben: ByeAlex új klipjében főszerepet kapott az Avas

január19Síppal, kürttel és konyhai lábasokkal vonultak fel szombat délután több ezren Miskolc főutcáján, hogy így tiltakozzanak a túlóratörvény ellen.

Bővebben: „Nem lehet mindent megtenni a polgárokkal” – több ezren tüntettek Miskolcon

illésHát bekövetkezett az, amit 2017 tavasza óta “lebegtet” a város…- kezdte Facebook-bejegyzését Mező István, a Miskolci Illés Klub egyik vezetője. – Akkor röppent fel a hír, hogy az Ifjúsági Házat, illetve annak nagytermét átadják a rendészetnek…

Bővebben: Az utolsó ILLÉS klub a miskolci Ifi Házban…

szmog.jpgA Miskolc-Kazincbarcika vonalon és Salgótarján környékén egészségtelen a levegő, Putnokon veszélyes, de Eger, Nyíregyháza és Szolnok térségében sem jó a helyzet.

Bővebben: Borzasztó a levegő minősége Észak-Magyarországon több helyen

50060708_1016313078571259_2533876339220414464_n.jpgLegutóbb sem végeztek előszórást – ennek hiánya több balesetet és számos közúti zavart eredményezett – pedig az időjósok masszív havazást és éjjeli fagyokat emlegettek. Akkor kiderült, hogy a belterületeken való kotrás és előszórás nagyrészt önkormányzati feladat. Nos, a hó megint leesett, a megelőző intézkedések pedig ismételten elmaradtak, pedig most is lehetett előre értesülni a várható időjárási körülményekről. 

A fenti képet az MSZP Miskolc város és környéke helyi szervezetének Facebook oldalán tették közre az alábbi szöveggel:

“Már egy héte lehet tudni, hogy a héten havazás várható. A miskolci fideszes városvezetés mégsem számított rá, hogy télen még a hó is eshet… Az utakat nem szórták fel havazás előtt, a városban jelenleg egy hókotrót sem lehet látni.
Az autósok óvatosan vezessenek és a gyalogosok is vigyázzanak!”

Több mint évi 155 millió forintért 207 kocsit üzemeltet a 23 megyei jogú város.

Bővebben: 155 milliót költöttek idén a megyei városok önkormányzati flottákra
fityesz.jpgA kérdés azért jogos, mert az elmúlt napokban garázdaság miatt újra címlapokra került Deák Bárdos Mihály, aki ha éppen nem kedvenc elfoglaltságának hódol, azaz embereket ver, akkor a Fidesz miskolci önkormányzati képviselője.
Bővebben: Egy kérdés a Fideszhez: a képviselőséghez elég, ha kutyát uszít a jelölt a nyugdíjasokra, vagy...

avas szállóLegyen a volt Kossuth Mozi- Avas Szálló Magyarország legszebb Művelődési Központja – ezzel a címmel indult kezdeményezés a Facebook-on.

Bővebben: Avas szálló: úgy tűnik, csak a civileket érdekli az épület sorsa

tavfutes miskolc“A TÁVHŐ nem ér semmit sem! Semmit! Elavult a fűtési rendszer, és egyszerűen nem tud többet 19 foknál. Ennyi a maximum, ami a szobákban van. Ha kihívom a szakembert, azt mondja, pillanatnyi hiba csak, de a húszezres gázszámla azért jön a hó végén” olvasható egy elkeseredett kazincbarcikai ügyfél hozzászólása a témával foglalkozó Facebook csoportban. Mások azt írják, hogy csak mozogva bírják ki a házban, ha leülnek kicsit, máris fázni kezdenek.

Bővebben: Elégedetlenek a távfűtéssel az ügyfelek

avas“Az Avas megint beállt. köszi a közútkezelőnek. Remélem nyugodtan kortyolgatják a kávéjukat” – ilyen és hasonló posztokat lehetett olvasni tegnap a Facebook miskolci érintettségű oldalain.

Bővebben: Így készültek fel az útkarbantartók: Jégpályává vált az Avas

patkány“Tegnap este a Tiszai pályaudvar aluljárójában vártuk hazaérkező nejemet. Én és a patkányok.” – ezzel a szöveggel rakott ki képet a Miskolc és én Facebook-csoportba Durbák György.

Bővebben: Patkányok fogadják a Miskolcra érkező turistákat

strandMár javában dolgoznak a Selyemréti Strandfürdő újabb fejlesztésén. Mint ismert, a régi helyére egy új, 50 méteres medencét építenek.

Bővebben: A miskolciak szerint borzalmasan néz ki a selyemréti strand épületének terve

osiImmár második alkalommal indította el a Segítsünk közösen egy mosolyért! akcióját Osváth Tibor Osi, a Miskolci Nemzeti Színház színésze.

Bővebben: Osi idén is gyűjt a GYEK kisbetegeinek

dvtkAz egységes, nagy bázissal rendelkező érdekközösségek mindig a politika célkeresztjébe kerülnek. Így van ez a nyugdíjasokkal, az egyetemi hallgatókkal és a focidrukkerekkel is. Nem kivétel ez alól a DVTK szurkolói köre sem.

Bővebben: Három tűz közé szorultak: az önkormányzat kivetette a hálóját a DVTK drukkereire