A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

dvtk balatonfured 2017 1012Sikertelenül mutatkozott be a Magyar Kupában csütörtökön este a DVTK idén nyáron újjáalakult női röplabdacsapata: a diósgyőri lányok hazai környezetben kaptak ki a Balatonfüredtől.

"Küzdöttek a lányok becsülettel, próbálták megcsinálni azt, amit jelenleg tudunk. Sajnálom, hogy az első szettben megszerzett 6-8 pontos előnyünk után a végjátékban megremegett a kezünk. A második játszmában nagyon holtponton volt a társaság. Megjegyzem, sokat számít az, hogy egy kisebb terermből jövünk át ebbe a nagyba meccselni. Feladó poszton is kellett változtatni, Kiss Vivien helyére bement Szabó Barbi, erre azért volt szükség, mert az ellenfél magas játékosai szétütöttek minket. Aztán feljavult a játékunk, de a kritikus pillanatokban mindig jöttek a hibák. Ilyenkor segíthet egy-egy játékos extra teljesítménye, de ilyen ma nem akadt a csapatomban. Dolgozunk tovább, folyamatosan csiszoljuk a játékunkat" – nyilatkozta a mérkőzést követően Toma Sándor, a DVTK szakmai igazgatója.

A diósgyőriek legközelebb szombaton lépnek pályára a bajnokság negyedik fordulójában. A TFSE elleni találkozó 17 órakor kezdődik Budapesten.

 

Röplabda Magyar Kupa, selejtező:

DVTK–Szent Benedek–Balatonfüred 1-3 (-23, -21, 19, -11)

Miskolc, Generali Aréna 150 néző.

DVTK: Kiss V., Egri, Kiss E., Szabó, Kovács, Szajkó. Csere: Nagy D. (liberó), Nagy Zs., Rohály.

 

рынок недвижимости
дизайн интерьера