A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

dvtk logoMegnövekedett feladatai miatt távozott Szabó Tamás a Diósgyőr FC Kft. éléről, az új ügyvezető Sántha Gergely lett.

„Köszönöm Tamásnak az elmúlt négy évben a Diósgyőr FC Kft.-ben végzett munkáját, irányításával mind szervezetileg, mint infrastruktúrában hatalmas fejlődésen ment keresztül a labdarúgó szakosztályunk. Nehéz helyzetben vállalta el az ügyvezetői feladatokat, sokszor volt szükségünk a közel két évtizedes vállalatvezetői tapasztalataira, de közösen sikerült minden problémára megoldást találnunk. Azon leszek, hogy a megkezdett munka tovább folytatódjon, és a fejlődés töretlen legyen” – mondta Sántha Gergely, a Diósgyőr FC Kft új ügyvezetője.

Mindezt azért mondta, mert Szabó Tamás, a Diósgyőr FC Kft. eddigi ügyvezetője lemondott a posztjáról. Tette mindezt azért, mert a jövőben ő végzi a DVTK észak-magyarországi sportfejlesztési programjához kapcsolódó miskolci, egri, salgótarjáni és felvidéki infrastruktúra-beruházásokat, valamint a további regionális terjeszkedést és az új sportágak tervszerű integrációját. Ezek a feladatok azonban nem teszik lehetővé, hogy egyben az ügyvezetői feladatokat is maradéktalanul ellássa, ezért ezt a posztot – a DVTK tulajdonosainak egybehangzó döntése értelmében – Sántha Gergelynek adta át.

Az új feladatkörömben a DVTK egészének, és egyenként az összes jelenlegi és új szakosztályának a folyamatos fejlődéséért fogok dolgozni, ami rendkívül érdekes és kihívásokkal teli feladat és nagy örömmel látok neki a munkának.” – nyilatkozta Szabó Tamás.

рынок недвижимости
дизайн интерьера