A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

dvtk logo joKisebb sérülés miatt marad távol a hétvégi Roland Divatház Négy Nemzet tornáról Galanisz Nikandrosz és Nagy Nilan, helyükre a DVTK Jegesmedvék játékosa, Pavuk Attila kapott meghívót.

A legutóbb meghirdetett kerethez képest két újabb módosulás történt, Galanisz edzésen sérült meg, Nagy Nilan pedig már az Újpest legutóbbi pár mérkőzését is kihagyta. Galanisz helyére a szakvezetés csapattársát, Pavuk Attilát hívta be.

Pavuk Attila játszott a válogatottban legutóbb a szeptember 30-i Lengyelország elleni mérkőzésen. Nagy Nilan most debütálhatott volna a válogatottban, miután a közelmúltban megszerezte a magyar álampolgárságot.

A tornát megelőzően két napot edzőtáborozik a válogatott, november 8-án és 9-én. Az első napon két 60 perces edzésre kerül sor, 9-én pedig egy hosszabb, 90 perces edzés és egy csapatépítő vár a válogatottra. Magyarország Lengyelországgal nyitja a tornát pénteken, 19 órakor, szombaton szintén 19 órakor játszik Olaszország ellen. A torna vasárnap a 18 órakor kezdődő Japánok elleni összecsapással zárul.