A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

simon gabor varga laszlo 2017 1115Idén is gyűjt a rászorulóknak az MSZP Miskolcon.

Erről tájékoztatott dr. Simon Gábor, az MSZP miskolci elnöke és dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője.

Varga elmondta, hogy a kormányzati sikerpropagandával ellentétben sokmillió ember él nehéz helyzetben Magyarországon. 

Ahogy a korábbi években, úgy idén is elsősorban téli ruhákat, tartós élelmiszert, gyermekjátékokat gyűjt az MSZP, amit aztán eljuttatnak a rászoruló családoknak, adott esetben karitatív civil szervezeteknek. Az MSZP aktivistái, nőtagozata segítségével már országszerte el is kezdte a gyűjtést.

A felajánlásokat Miskolcon az MSZP Corvin utca 9. alatt lévő irodában hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig várják. Az Árpád utca 43. alatt lévő képviselői irodában is fogadják az adományokat, a következő hetekben hétfőn 10 és 16 óra,  kedden 9 és 16 óra, szerdán 10 és 18 óra, csütörtökön 9 és 16 óra, pénteken pedig 10 és 14 óra között.

Simon megerősítette, hogy a szocialista karitatív programok, mint a ruha- és élelmiszergyűjtés, a karácsonyi ünnepség, illetve az ételosztás hagyományos a miskolci MSZP-nél. 

A városban és környékén sok a rászoruló, sokan segítségre szorulnak. Az MSZP a miskolciakkal karöltve hatékonyabban segíthet rajtuk, hiszen a szolidaritás az egyik alapelve a pártnak.