A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

A Ferencváros három góllal, 12-9-ra legyőzte a Miskolcot pénteken a férfi vízilabda BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A waterpolo.hu beszámolója szerint jól kezdett a Miskolc, Vadovics Viktor és Halek Márton akciógóljaival 2–1-re vezetett, ám a hazaiak ezután belelendültek. 4–2 után ugyan Sánta Dániel, illetve Alex Bowen góljaival még egyenlíteni tudott a vendégcsapat, ám a nagyszünetre 8–5-re nőtt a Ferencváros előnye.

A Miskolc erejét bizonyította, hogy a harmadik negyedben ismét közel került a fővárosaikhoz (Bowen talált be harmadszor, majd a szintén aktív Sánta villant), ám jött Vámos Márton szabaddobásgólja, majd Szlobodan Nikics fór és akciógólja.

Sike József együttese mindazonáltal igyekezett stabil maradni, betalált Vadovics, majd a negyedik negyed végén – amikor Német Toni akciógóljával 12–8 állt a táblán – Szasa Misics is, így háromgólos hátránnyal várhatja a visszavágót a Miskolc. 

Folytatás vasárnap, a borsodi megyeszékhelyen.

 

BENU Férfi Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:

FTC-PQS Waterpolo–PannErgy-Miskolci VLC 12–9 (4–2, 4–3, 3–3, 1–1)

Gólszerzők: Varga Dénes 5, Nikics 2, Manhercz, Vámos, Jansik Sz., Mitrovics, Német, ill. Bowen 3, Sánta 2, Vadovics 2, Halek, Misics

 

Szombaton játsszák:

Kaposvári VK–ZF-Eger 16.00

VasasPlaket–A-Híd-OSC-Újbuda 18.00

Racionet-Honvéd–Szolnoki Dózsa 19.00

рынок недвижимости
дизайн интерьера