A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

dvtk logo jo2-1-re kikapott a Diósgyőr az Újpesttől szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

Mindössze 34 másodpercet kellett várnia a csekély létszámú szurkolótábornak az első gólra: az Újpest gyakorlatilag a középkezdés után azonnal eredményes támadást vezetett, s megszerezte a vezetést. A Diósgyőrnek bő 20 percre volt szüksége, hogy rendezze a sorait és "magához térjen" a gyorsan bekapott gól után. A mérkőzés jó iramban zajlott, s a 30. percben az egyenlítés is összejött a borsodi együttesnek. Nem örülhetett azonban sokáig a "hazai csapat", nyolc perccel később ugyanis a lila-fehérek újabb gólt szereztek.

Fordulás után is maradt az újpesti fölény, a fővárosi együttes irányította a mérkőzést, veszélyesebben is futballozott ellenfelénél, így megérdemelten vitte el a három pontot.

"Gratulálok az Újpestnek, sajnos azt kell mondanom, megérdemelten nyertek az első félidő alapján! Ha úgy nézem, még szerencsénk is volt, hogy csak 1-2 volt a félidőben. Utána hiába játszottunk jól, hiába mozgósítottunk mindent, a második félidőben lehetőségeink is voltak, de ha egy félidőt elajándékozol, akkor annyit érdemelsz, amennyit kaptál. Az első félidőben az Újpest játszott jobban, ha minden párharcot elveszítesz, akkor nehéz, elöl pedig az Újpest egy Novothnyval jobb volt. Bosszantó az első percben gólt kapni, de maradt még 89 perc, ettől nem kellett összezuhanni. Védekezés nélkül –, mert nem érteztem a stabiltást a csapatban – nehéz egy mérkőzést lehozni. Többet vártunk ettől a találkozótól." – nyilatkozta a mérkőzést követően Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. 

 

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Diósgyőri VTK–Újpest FC 1-2 (1-2)

Debrecen, 1000 néző, v: Pintér Cs.

gólszerzők: Ugrai (29.), illetve Novothny (1., 38.)

sárga lap: Lipták (64.), illetve Litauszki (70.)

 

DVTK: Antal – Nagy T., Lipták, Karan, Tamás M. (Delgado, a szünetben) – Vela, Busai, Kocsis G. (Forgács, a szünetben) – Ugrai, Joannidisz, Óvári (Bacsa, 72.)

Újpest: Pajovic – Pauljevic, Pávkovics, Litauszki, Balázs B. – Windecker, Szankovics – Nwobodo, Nagy D. (Kálnoki-Kis, 89.), Zsótér (Mohl, 67.) –Novothny (Tischler, 81.)

рынок недвижимости
дизайн интерьера