A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

JegesmedvékMAC 2017 12 12Az élen álló DVTK hazai pályán 2-0-ra legyőzte a második MAC Budapest együttesét a jégkorong Erste Liga alapszakaszának kedd esti egyetlen mérkőzésén.

"Nagyon örülök a mai esti győzelemnek, és különösen annak, hogy gól nélkül sikerült hozni ezt a találkozót. Sajnos két védőnk még mindíg hiányzik, és nagy öröm volt azt látni, hogy így is fölé tudunk kerekedni legnagyobb riválisunknak. Az elején még úgy látszott, hogy bármerre eldőlhet a ma este, a fordulópont Tóth Adrián gólja volt, a vezetés megszerzése után sokkal nyugodtabban tudtunk játszani. Nagyot küzdöttünk, de megérdemeltük a győzelmet, és az ezzel járó három pontot" – nyilatkozta a mérkőzést követően Mikael Tisell vezetőedző. 

A Jegesmedvék így már 12 ponttal vezetik a tabellát a MAC előtt, úgy, hogy a miskolci gárda ráadásul még egy mérkőzéssel kevesebbet is játszott. 

 

Erste Liga:

DVTK Jegesmedvék–MAC Budapest 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

Miskolc, Jégcsarnok, 1018 néző. Játékvezetők: Babic, Kókai, Kormos, Muzsik.

Gólok: Tóth A. (36. p.), Pavuk (47. p.)

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) – Joe, Leppanen, Magosi, Galanisz, Miskolczi – Ruikka, Rantanen, Pavuk, Vas, Sakaris – Vojtkó, Bernáth, Hajós, Kulmala, Tóth A. – Köllő, Berta, Tóth G. ​​

MAC Budapest: Bálizs (Arany) – Pozsgai, Macaluay, Klempa, Brown, Dansereau – Dudas, Cunningham, Bodó, Nagy, Orban – Vokla, Garát, Somogyi, Terbócs, Keresztury – Kovács, Tóth, Lőczi, Kedves.

 

(Fotó: dvtk.eu/Szabó Krisztián)