A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

ute jegesmedvek 2017 0915A címvédő és listavezető DVTK Jegesmedvék hosszabbításban kikapott Újpesten a jégkorong Erste Liga hétfői mérkőzésén.

"Nehezen indult a mérkőzés, az idő előrehaladtával egyre jobbak voltunk, de sajnos nem s​​​​​​sikerült élni a helyzetekkel, pedig lehetőségeink akadtak. Többször támadhattunk 2 az 1 és 3 a 2 ellen, illetve voltak szép szólóink, ám nem tudtuk ezeket értékesíteni, és ez megbosszulta magát. Szépen védekeztünk, különösen a mérkőzés végén, amikor egy kettős és egy szimpla hátrányt is kivédekeztünk, ám a végén mégis az Újpest kerekedett fölül" – nyilatkozta a mérkőzést követően Mikael Tisell,  a miskolciak vezetőedzője.

A lila-fehérek az idényben harmadszor múlták felül riválisukat a sorozatban.

Baj viszont nincs, a Jegesmedvék továbbra is toronymagasan vezetik a bajnoki tabellát: 10 pont az előnyük a 2. helye3n álló MAC-cal szemben, úgy, hogy a MAC ráadásul még egy mérkőzéssel többet is játszott.

 

Erste Liga

Újpest TE–DVTK Jegesmedvék 2-1 (0-0, 1-1, 0-0, 1-0)

Újpesti Jégcsarnok, 375 néző. Játékvezetők: Kincses, Németh, Soltész, Muzsik.

Gólok: Ropret (38. p.), Benk (64. p.), illetve Kulmala (37. p.)

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) – Leppanen, Joe, Magosi, Galanisz, Miskolczi – Ruikka, Rantanen, Pavuk, Vas, Sakaris – Vojtkó, Bernáth, Hajós, Kulmala, Tóth A. – Köllő, Albert, Berta, Tóth G.

UTE: Sila (Márkus) – Kiss R., Kiss D., Sági, Benk, Caladi – Kovács, Ropret, Sikorcin, Frolik – Nagy, Dósa, Szalma, Pápa, Schmál – Horváth, Pichles-Balássy, Nemes, Turbucz.