A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

dvtk ill 2017 2A DVTK Jegesmedvék címvédő és listavezető csapata hazai jégen két góllal jobbnak bizonyult a harmadik helyen álló Dunaújvárosi Acélbikáknál a jégkorong Erste Liga szerdai mérkőzésén.

"Nem kezdtük rosszul az elejét, azonban az első két játékrészben nagyon sok helyzetet nem tudtunk értékesíteni, így menni kellett az eredmény után. A harmadik játékrészben aztán kétszer is sikerült betalálni gyors egymásutánban, ekkor már sejthető volt, hogy a mi javunkra fog eldőlni a ma este. Örülök a győzelemnek, és a három pontnak, és hogy sikerült túltenni magunkat a hétfői vereségen" – nyilatkozta a mérkőzést követően Mikael Tisell, a Jegesmedvék vezetőedzője. ​​​

 

DVTK Jegesmedék–Dunaújvárosi Acélbikák 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)

Miskolc, Jégcsarnok, 910 néző. Játékvezetők: Juhász, Kókai, Kormos, Vincze

Gólok: Sakaris (19. p.), Kulmala (37. p.), Vas (53. p.), Magosi (54. p.), illetve Izacky (3. p., 33. p)

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) – Joe, Leppanen, Galanisz, Magosi, Miskolczi – Ruikka, Láda, Pavuk, Sakaris, Vas – Bernáth, Vojtkó, Hajós, Kulmala, Tóth A. – Köllő, Albert, Berta, Tóth G. 

Duanújvárosi Acélbikák: Duschek (Barna) – Léránt, Orbán, Izacky, Nageler, Turcotte – Erdélyi, Hüffner, Azari, Bencze, Novotny – Hruby, Lencsés, Hári, Silló, Odnoga – Skrypets, Török, Borbás, Nagy, Németh.