A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

jegesmedvek mac 2018 0102A címvédő és alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék csapata szétlövéssel 4-3-ra győzött a legutóbb döntős MAC Budapest vendégeként a jégkorong Erste Liga keddi rangadóján.

A miskolci együttes a nyolcadik percben már két góllal vezetett, ám a találkozó felére a fővárosiak egyenlítettek, a záró harmadban pedig a vezetést is megszerezték, de a vendégek a hajrában betaláltak.

A hosszabbításban nem esett gól, de ez tizedmásodperceken múlott, ugyanis a dudaszó pillanatában a hazai csapatból Dudás betalált, a bírók azonban videózás után úgy ítélték meg, hogy már lejárt az idő. A szétlövésben aztán a DVTK bizonyult jobbnak.

"Jól kezdtünk az elején, de a második játékrésztől mintha mindkét félben alábbhagyott volna a tűz. Szerencsére sikerült döntetlennel befejezni a rendes játékidőt, a büntetőkben pedig remekül szerepeltünk, amihez Kiss Bence teljesítménye is nagyban hozzájárult, így nagyon örülök a ma esti győzelemnek" – nyilatkozta a mérkőzést követően  Mikael Tisell, a Jegesmedvék vezetőedzője.

 

Erste Liga:

MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék 3-4 (1-2, 1-0, 1-1, 0-0, 0-1) – szétlövéssel

 

További eredmények

Fehérvári Titánok–UTE 3-2 (1-1, 2-1, 0-0)

Ferencvárosi Torna Club–Dunaújvárosi Acélbikák 6-12 (1-2, 2-5, 3-5)

(Fotó: dvtk.eu)