A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

bodog tamas horvath ferenc„Az a csapat taktikailag teljesen szét volt esve" kontra "Egy jól felkészített csapat ellen léptünk pályára".

„Az a csapat taktikailag teljesen szét volt esve. A kiesés réme ott lebegett mindenki feje felett, sorozatban szenvedték el a vereségeket, nem csoda, hogy ilyen állapotba kerültek.” Ezt nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője az Origónak adott, éppen a balmazújvárosi meccs napján megjelent interjújában. Természetesen a Diósgyőrről beszélt, érzékeltetni akarta, hogy milyen benyomások érték akkor, amikor elvállalta a vezetőedzői feladatokat.

Ha egy csapat taktikailag teljesen szétesett, abban azért erősen benne kell lennie a vezetőedző hibájának/alkalmatlanságának. Vagyis Bódog tulajdonképpen nemcsak a csapat állapotát, hanem közvetve elődje munkáját is minősítette.

Az elődjéét, akit Horváth Ferencnek hívnak, s aki történetesen most éppen a Balmazújváros vezetőedzőjeként dolgozik.

Aztán jött a mérkőzés, a Balmazújváros elgázolta a DVTK-t: a diósgyőriek négyet kaptak, s egyet sem rúgtak. A mérkőzést követő nyilatkozatában Horváth Ferenc azt mondta, hogy egy jól felkészített csapat ellen léptek pályára.

Ehhez azért elég nehéz lenne bármit is hozzátenni.