A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

alairasgyujtes ragisegvasar 2017 0806Az MSZP, az Együtt és a Párbeszszéd politikusai, aktivistái a miskolci Régiségvásáron, vasárnap délelőtt várták azokat, akik tiltakoznak az Ifiház elköltöztetése ellen.

"Az Együtt és a Párbeszéd aktivistái is csatlakoztak hozzánk, közösen gyűjtjük az aláírásokat az Ifjúsági Ház megmentéséért. Várhatóan a következő hetekben további szervezetek is csatlakoznak a miskolci MSZP kezdeményezéséhez és újabb akciókat is szervezhetünk. Hiszem, hogy közösen sikeresebbek leszünk!"

Ezt dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője írta a Facebookon azt követően, hogy – amint azt közölték – a miskolci Régiségvásáron, vasárnap délelőtt is várták azokat, akik egyetértenek kezdeményezésükkel.

Mint ismert, Miskolc fideszes vezetésű önkormányzata júniusban döntött arról, hogy elköltözteti jelenlegi helyéről a város ikonikus intézményét, az Ifiházat. Az MSZP viszont inkább fejleszteni szeretné azt, ezért aláírásgyűjtési akciót indított a megmentéséért.

A párt érvelése szerint más intézményben is el lehetne helyezni az intézményt, például a volt kereskedelmi szakiskola Csengey utcán található egykori ingatlanában. Azzal ugyanis – mint közölték – a várost hetedik éve vezető Fidesz képtelen volt bármit is kezdeni, az épület lassan teljesen az enyészeté lesz.

Kezdeményezésükhöz az Együtt és a Párbeszéd is csatlakozott, mindezt a napokban közös közleményben jelentették be.

Aláírni és ívekért jelentkezni a párt Corvin utca 9. szám alatti politikai centrumában (hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken 8-14 óra között, telefon: 46/520-206, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), dr. Varga László Miskolc, Árpád utca 43. szám alatti országgyűlési képviselői irodájában (hétfőn és pénteken 10 és 14 óra, szerdán 14 és 18 óra között), illetve az utcai kitelepüléseken is lehet.