A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

mlsz logoNem fogadta el a múlt pénteken Miskolcon, 54 éves korában meghalt Komlósi Lajos amatőr játékvezető ügyében elkészült jelentést a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

"Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke nem fogadta el a múlt pénteken Miskolcon, 54 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Komlósi Lajos amatőr játékvezető ügyében elkészült jelentést, és felkérte a szövetség Felügyelő Bizottságát, hogy az Orvosi Bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést" – olvasható az MLSZ honlapján.

Mint ismert, Komlósi Lajos pénteken halt meg, miután rosszul lett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Játékvezető Bizottság által szervezett fizikai felmérőn. A felmérőt a kánikula kellős közepén rendezték meg. Az 54 éves Komlósi, a megyei III. osztályú keret szerencsi tagja térdsérülésére hivatkozva kiállt, majd az állapota romlott. Az Egyetemvárosban lévő Atlétikai Centrumban először mentőtisztek vették kezelésbe, aztán mentőt hívtak hozzá, de az életét hosszú küzdelem árán sem tudták megmenteni.