A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

jegesmedvek mac 2018 0328A MAC összesítésben 3-0-ra vezet a jégkorong Erste Liga döntőjében, így egy siker választja el az aranyérem megnyerésétől, miután a döntő harmadik mérkőzésen 3-2-re győzött a címvédő DVTK Jegesmedvék vendégeként.

Galanisz Nikandrosz révén 33 másodpercnyi játék után előnybe került a DVTK, ám a középszakaszgyőztes vendégek még az első harmad vége előtt fordítottak, majd a második játékrész elején kétgólosra növelték előnyüket. Az alapszakaszt megnyerő DVTK Galanisz második góljával minimálisra csökkentette a hátrányát a 27. percben, ám a hátralévő időben nem változott az eredmény.

"Az eddigi mérkőzések közül ez volt a legszorosabb, ezért is fáj az eredmény. Jól kezdtünk, és megvoltak a helyzeteink is, de nagyon sokszor nem sikerült betalálni ezekből, így pedig nem lehet mérkőzést nyerni. Meg kell próbálnunk az eddigieket magunk mögött hagyni, holnap ismét minden beleadunk" – nyilatkozta a mérkőzést követően Mikael Tisell, a Jegesmedvék vezetőedzője.

A párharc szerdán Miskolcon folytatódik.

 

​​​​Erste Liga rájátszás, döntő, 3. mérkőzés:

DVTK Jegesmedvék–MAC Budapest 2-3 (1-2, 1-1, 0-0)

Miskolc, Jégcsarnok, néző. Játékvezetők: Rencz, Babic, Soltész, Váczi.

Gólok: Galanisz (1. p., 27. p.), illetve Klempa (12 p.,), (Garát 18. p.), (bodó 22. p.). 

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) – Leppanen, Rusk, Vas, Galanisz, Miskolczi – Láda, Rantanen, Pavuk, Kulmala, Sakaris – Vojtkó, Joe, Ritó, Hajós, Tóth A. – Köllő, Berta, Tóth G, Albert.

MAC Budapest: Bálizs (Arany) – Cunningham, Dudas, Klempa, Brown, Dansereau – Garát, Kovács, Terbócs, Mansson, Somogyi – Pozsgai, Bodó, Orban, Toth, Majoross, Vokla – Tóth R., Nagy K., Keresztury. 

Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-0 a MAC javára

 

Pénteken játszották:

MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék 4-2

 

Szombaton játszották:

MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék 5-2

 

A döntő további programja:

szerda, 20.00: DVTK Jegesmedvék–MAC Budapest

szombat, 19.00: MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék (ha szükséges)

április 2., hétfő, 20.00: DVTK Jegesmedvék–MAC Budapest (ha szükséges)

április 5., csütörtök, 20.00: MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék (ha szükséges)