A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

kocsis gergo bemutatasKocsis Gergő személyében egy Németországban nevelkedett, a válogatott keretébe is meghívott, védekező középpályás és középső védő posztján is bevethető játékos érkezett a DVTK-hoz.

A klub honlapján olvasható tájékoztató szerint Kocsis Gergő Tatabányán és az MTK-ban nevelkedett Magyarországon, majd a VfB Stuttgart és az Augsburg FC utánpótlásában szerzett külföldön is tapasztalatot. Hazatérve a Videoton csapatában debütált az OTP Bank Ligában, utána a Puskás Akadémiában folytatta pályafutását.

Tagja volt a 2016. évi franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott bő keretének, de végül nem utazott a többiekkel. Mivel Felcsúton nem számítottak rá, Dunaszerdahelyre igazolt, ahol sérülés miatt a vártnál kevesebb játéklehetőséghez jutott. Gyógyulása után visszanyerte formáját, és Elefántcsontpart, valamint Oroszország, legutóbb pedig az Andorra ellen készülő válogatott keretébe is meghívót kapott. Mindháromszor tagja volt a meccskeretnek, de pályára nem lépett.

A DVTK-hoz kölcsönbe érkezik a DAC-tól.