A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

dvtk pafc 2018 0421Ezúttal a Puskás Akadémia intézte el a diósgyőri focistákat Mezőkövesden szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

"Ismét nem sikerült, csalódottak vagyunk, mert nem volt olyan a játékunk, amilyennek lennie kellett volna. Sajnos amit elterveztünk, azt nem tudtuk megvalósítani, mert a labda nélküli mozgások nélkül nehéz helyzetet kialakítani. A második félidőben kitámadtunk, próbáltuk az ellenfelet hibára kényszeríteni, ebből adódott az ellenfélnek is helyzete. Bosszantó – amellett, hogy a PAFC több helyzetet alakított ki –, hogy pontrúgásból kaptuk a gólt, pontrúgás után alakult ki nagy helyzetük, nem is egy, kettő. Ezeket a szituáviókat koncentrációval a legkönnyebb kivédekezni. Korábban azt mondtam, pontrúgásból lehet előnyt kovácsolni, de pillanatnyilag az ellenfél teszi ezt. A bekapott gól után megzavarodott a csapat, pillanatnyilag az a legnagyobb gond, hogy nem tudtunk annyit hozzátenni a játékhoz, hogy eljussunk a kapuralövésekig. A második félidőben a hozzáállás megvolt - ez az alap -, de az akarattal erőlködés párosult. Amikor Diósgyőrbe érkeztem, sokkal nehezebb volt a helyzet. Akkor én adtam lendületet, bízom benne, hogy most is megkapjuk ezt az új lendületet azzal, hogy hazatérhetünk az új stadionunkba. Ugyanazt tudom mondani, mint korábban: a jövő héten és azt követően is nyerni kell" – nyilatkozta a mérkőzést követően  Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója.

 

OTP Bank Liga 27. forduló:

Diósgyőri VTK–Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

Mezőkövesd, Városi Stadion, 1262 néző. Játékvezető: Bognár 

Csere: Poór helyett Osváth a 35., Hasani helyett Vela a 46., Tóth B. helyett Bacsa az 51., Lipták helyett Kocsis az 58., Knežević helydett Movoungou a 85., Henty helyett Diallo a 87. percben.

Sárga lap: Tamás a 10., Henty a 31., Ugrai és Hegedűs J. a 45+3., Ioannidis a 48., Knežević az 50., Eperjesi a 88., Trajkovsky a 90+5. percben.

Gólszerző: Szakály P. (0-1) a 23. percben.

DVTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Tamás, Shestakov – Hasani, Tóth B., Busai, Ugrai – Makrai, Ioannidis.

PAFC: Hegedüs L. – Poór, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski – Szakály P., Balogh B. – Molnár G., Knežević, Perošević – Henty.

 

(Fotó: dvtk.eu/Mocsári László)

рынок недвижимости
дизайн интерьера