A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

41566194_278624826083285_80600352709148672_n.jpgA Padtársak Miskolc civil közössége meghirdette „Nők a közéletben” című előadássorozatát, amelynek első vendége szeptember 14.-én 17.00 órától a magyar politikai színtér egyik legharciasabb és legnépszerűbb női közéleti szereplője, Kunhalmi Ágnes lesz. Cím: Miskolc, Széchenyi u. 68. l. emelet.

A Padtársak olyan miskolci és Miskolc környéki településeken élő polgárok civil közössége, amelynek tagjai Tudatos Állampolgárként tesznek azért, hogy Miskolc és Magyarország olyan hellyé válhasson, ahol az emberek elégedettek, és örömteli, szabad életet élhetnek.

A Padtársak aktuális vendége az ellenzéki összefogás egyik legelhivatottabb mozgatórugójaként küzdött és küzd ma is a változásért. Kunhalmi azon kevesek közé tartozik, akik az országgyűlési választási vereség után is meggyőződéssel és hittel járják a vidéket, és örömmel tesznek eleget a meghívásoknak. Népszerűségét egyszerűségének, nyitottságának, egyenességének köszönheti, és kiváló kommunikációs képességének hála korosztálytól függetlenül képes a társadalom minden rétegét megszólítani. És hogy nőként hogyan boldogul ebben a kőkemény világban? Nyilván nehezebb érvényesülnie, de erre csak annyit mond: „Ne menjen az ember lánya politikusnak, ha nem bírja a kritikát és az igazságtalanságot”! Szívügye az oktatás, ahogy a társadalmi egyenlőségért, illetve épp a nők egyenjogúságáért is nap, mint nap megvívja sajátos és izgalmas harcait.

Akik eljönnek a Miskolcon tartandó előadására, megtudhatják, hogy Kunhalmi Ágnes hogyan tudja amolyan forradalmárként, mégis nőiességét megőrizve folytatni a demokráciáért vívott küzdelmet ebben az egyenlőtlen harcban is. Kiderül, hogy milyen ember valójában az MSZP választmányi elnöke, hogy folyamatos elfoglaltságai mellett hogyan talál időt a családjára, az edzésekre, a piacolásra, vagy épp egy kerti főzésre.

Az is felszínre kerül, miért kötődik Ágnes annyira városunkhoz, Miskolchoz, és persze megannyi más téma is, hisz ez alkalommal adott a lehetőség, hogy bárki feltegye őszinte kérdéseit a politikusnőnek.

Az előadássorozat következő vendégei október 10-én V. Naszályi Márta a Párbeszédtől, majd Ambrus Gyöngyi az Új Kezdet alelnöke lesznek.