A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

mac jegesmedvek 2017 0913Első Magyar Kupa mérkőzését játszotta szerdán a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata, s mindjárt a MAC Budapest ellen kezdtek idegenben. 5-1-re kikaptak.

Pedig Tóth Adrián révén már a 2. percben vezetést szerzett a Tüskecsarnokban a miskolci gárda, ám erre beindult a volt Jegesmedve-edző, Majoross Gergely csapata: négyet vágtak válaszul már az első harmadban, ezzel gyakorlatilag el is döntve a találkozót. 

"Rosszul álltunk bele a meccsbe, annak ellenére, hogy mi szereztük meg a vezetést. Az első harmadban kevés lehetőségünk volt, és nagyon tiszta helyzetekbe kerültek a hazai támadók. A meccs második fele már jobb volt, de a rossz első harmad eldöntötte a találkozót" – nyilatkozta a mérkőzést követően Mikael Tisell, a DVTK vezetőedzője.

 

Magyar Kupa

MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék 5-1 (4-1, 0-0, 1-0)

Budapest, Tüskecsarnok, néző. Játékvezetők: Soós, Németh, Pálkövi, Berkesi

Gólok: Tóth A. (2. p.), illetve Orbán (9. p.), Nagy G. (12. p.), Pozsgai (13. p.), Klempa (20. p.), Nagy K. (43. p.)

DVTK Jegesmedvék: Kiss (Adorján) – Rusk, Leppanen, Magosi, Galanisz, Miskolczi – Láda, Rantanen, Pavuk, Tóth A., Vas – Vojtkó, Gőz, Sakaris, Kulmala, Ritó – Bernáth, Köllő, Karda, Albert, Tóth G. 

​​​​​MAC Budapest: Bálizs (Arany) – Pozsgai, Garát, Somogyi, Nagy K., Terbócs – Macaluay, Kovács, Nagy, G., Jokila – Vokla, Cunningham, Danseraeu, Brown, Orban – Fejes, Mestyán, Keresztury, Majoross, Tóth G. 

(Fotó: macbudapesthockey.hu)