A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

jegesmedvek zsolna 2017 1011A DVTK Jegesmedvék kettős győzelemmel jutott elődöntőbe a magyar és szlovák csapatok részvételével zajló jégkorong Visegrád Kupában, miután a szerdai visszavágón hazai pályán 6-4-re legyőzte az MsHK Zilina együttesét.

Az első mérkőzést idegenben 5-1-re nyerte a magyar bajnok, ám ezúttal az első húsz percben hátrányba került. A remek második harmadbeli teljesítményének köszönhetően viszont megfordította a találkozót a Miskolc, s a gólgazdag záró felvonásban megtartotta előnyét.

"Kicsit idegesek voltunk az elején, talán mert tudtuk, hogy a Zsolna nagyon felkészülten fog kiállni. Az első játékrész vége felé sikerült felvennünk a ritmust. A második harmadban szép gólok születtek, és a játékunk is jó volt, szerintem itt már el is dőlt a továbbjutás, talán ezért engedtünk ki a meccs vége felé, és ez nem maradt büntetés nélkül. Összességében elégedett vagyok, remélem az elődöntőben is hasonlóan jól sikerül majd a szereplés" – nyilatkozta a mérkőzést követően Mikael Tisell, a Jegesmedvék vezetőedzője.

A november 14-én és 29-én rendezendő elődöntőben a DVTK a nyitrai csapattal találkozik.

 

Visegrád Kupa, negyeddöntő, visszavágó

DVTK Jegesmedvék–MsHK Zilina 6-4 (0-1, 3-0, 3-3)

Miskolc, Jégcsarnok, 815 néző. Játékvezetők: Kalina, Juhász, Jobbágy, Berger.

Gólok: Galanisz (27. p., 31. p.), Ritó (40. p.), Miskolczi (49. p.), Magosi (50. p.), Kulmala (50. p.), illetve Konecny (2. p.), Poulin (44. p.), Svihálek (52. p.), Huzevka (58. p.). 

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Kiss) – Leppanen, Rusk, Magosi, Galanisz, Miskolczi – Rantanen, Láda, Pavuk, Vas, Sakaris – Gőz, Joe, Tóth A., Kulmala, Tóth G. – Vojtkó, Albert, Köllő, Ritó.

MsHK Zilina: Tomek (Ivanovic) – Roman, Mikus, Klimenta, Jurík, Handlovsky – Poulin, Chaloupka, Rogon, Svihálek, Martindale – Mendrej, Harant, Stupka, Holovic, Konecny – Dolinajec, Melisko, Vána, Ondrus, Húzevka. 

Továbbjutott: a DVTK Jegesmedvék kettős győzelemmel, 11-5-ös összesítéssel.

 

További eredmény:

HK Poprad (szlovák)–UTE 5-1 (1-0, 1-0, 3-1)

Tj.: a HK Poprad kettős győzelemmel, 9-2-es összesítéssel.

 

Kedden játszották:

Fehérvár AV19–HC Nové Zámky (szlovák) 4-0 (0-0, 2-0, 2-0)

Tj.: a Fehérvár AV19, 8-5-ös összesítéssel.

HK Nitra (szlovák)–MAC Budapest 4-4 (2-1, 0-0, 1-3, 1-0) – hosszabbítás után

Tj.: a HK Nitra, 7-6-os összesítéssel.

 

(Fotó: dvtk.eu/Roppantó Krisztián)

рынок недвижимости
дизайн интерьера