A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

avalon 2Miskolc lakóit megosztja a Városháza tér mellett tervezett projekt, melynek keretében egy irodakomplexumot húzna fel az Avalon. Több fórumon is parázs viták láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban.

Azonban nem csak a környékbeliek nemtetszése gördített akadályt a hellesek útjába. A Pest Megyei Kormányhivatal ugyanis örökségvédelmi kizáró ok miatt elutasította az Avalon Business Center megvalósítására vonatkozó kérelmet:
“Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődő miskolci lokálpatriótákat, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal 2019. február 7-én örökségvédelmi kizáró ok miatt ELUTASÍTOTTA az Avalon Business Center megvalósítására vonatkozó kérelmet.
A fellebbező ügyfelekkel közös sajtó-nyilvános lakossági fórumunkat 2019. február 14-én, csütörtökön 16,30-tól tartjuk az egyesület székhelyén: Miskolc Kossuth utca 13. 1. emelet.
Részvétel kizárólag előzetes jelentkezés alapján lehetséges, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
Zöld Kapcsolat Egyesület
F. Nagy Zsuzsanna” – kaptuk a hírt.

A valentin-napi lakossági fórum után talán tisztábban láthatjuk majd az Avalon Business Center helyzetét.

Forrás: borsod24.com