A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

zászlóA nemzet nem csupán a NER-é, hiszen attól, hogy valamit nemzetinek hívunk, és trikolorra színezzük, még nem lesz magyar. Igaz ez a megemlékezés álarcába csomagolt kormánypropagandára is.

A megemlékezés minden magyart érint, ám egyre nehezebb szétválasztani a beszédek és programok során a Fideszes kampánymaszlagot a valódi hazafiságtól.

Miskolcon nyílik alternatíva a Fideszmentes emlékezésre. Az utóbbi időben egyre inkább összetartó ellenzék ugyanis megemlékezést hirdet:

“Az ellenzéki pártok tisztelettel meghívják az 1848-1849-es magyar forradalom és szabadságharc 171. évfordulójának tiszteletére szervezett megemlékezésre és fáklyás felvonulásra.

Kezdés 17:00, Miskolc, Erzsébet tér, majd fáklyás felvonulás a Széchenyi István utca, Kossuth Lajos utca – Palóczy László utca útvonalon keresztül a Szemere kertbe. Közösen megkoszorúzzuk a Borsod megyei születésű egykori miniszterelnök szobrát, aki az 1848-49-es forradalom és szabadságharc alatt töltötte hivatali idejét. Végül átsétálunk a városháza elé.

Ünnepeljünk közösen március 14-én!”

Forrás: borsod24.com