A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

soros gyorgy nemzeti konzultacioNemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről" – írta az Origo a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében. Újabb gyűlöletkampány, aminek a gyűlölködésen kívül semmi értelme nincs és nem is lesz.

Az "Orbán Viktor: Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik" című írás szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, "kívülről mozgatják őket".

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a "Soros-terv jelenti az igazi veszélyt". Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni – írta az Origo.

"Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik" – idézte Orbán Viktort az internetes lap.

"A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről" – írta az Origo.

*

Ha logikusan végiggondoljuk (Magyarországon sajnos ez sokaknak okoz problémát), felvetődik: ha Soros György mindenkit képes bábként rángatni a világban, az EU-tól kezdve egészen az Egyesült Államokig, akkor vajon Orbán még miért lehet Magyarország miniszterelnöke? Lehet, hogy titokban ő is Soros embere?