A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk

vaganyzarÁprilisban Szerencs és Sátoraljaújhely között, április 21-től decemberig pedig Sárospatak és Sátoraljaújhely között vonatpótló autóbuszok járnak a Mezőzombor-Sátoraljaújhely vasútvonal fejlesztése miatt.

Bővebben: Zempléni vágányzár

ozd varoshazaÓzd jobbikos polgármestere pénteken azt mondta, hogy megköveti azokat, akik a magánbeszélgetéseiről készített törvénytelen hangfelvételeken felismerhetők, és bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott.

Bővebben: Bocsánatot kért az ózdi polgármester

tokaji bor arpad hegy pinceszetTokaji borokat mutattak be Észak-Olaszország városaiban a milánói magyar főkonzulátus szervezte szakmai borkostoló-sorozaton.

Bővebben: Tokaji borok mutatkoztak be Olaszországban

korhaz ill2Újra felbukkant a H1N1, az influenzavírus okozta megbetegedésben hunyt el egy férfi Sátoraljaújhelyen. A H1N1 vírus 2009-2010-ben okozott nagy járványt a világban és Magyarországon, most egy fertőzés történt.

Bővebben: H1N1 vírus okozta egy férfi halálát Sátoraljaújhelyen

satoraljaujhelyi korhazMert a fideszes logika szerint aki azt mondja, hogy nincs rendben, ha bezár a kórház csecsemő- és gyermekosztálya, az pánikot kelt. A kórházigazgató is bagatellizálja az ügyet.

Bővebben: Hörcsik szerint az ellenzék keltetett pánikot a Sátoraljaújhelyi kórház ügyében

bloggif 5a915da5aae78Orvoshiány miatt bezárt a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház gyermekosztálya.

Bővebben: Orvoshiány - Már Sátoraljaújhelyen sincs gyermekosztály

tiszatardos kompMegsüllyedt a Tiszatardos és Tiszalök között közlekedő komp szerda délelőtt, a vízi jármű műszaki mentését a szerencsi tűzoltók megkezdték – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Bővebben: Megsüllyedt a komp Tiszatardosnál

mento ejaszakaNégy embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanújával a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vajdácska településről szerdára virradó éjszaka.

Bővebben: Szén-monoxid-mérgezés Vajdácskán

grand tokaj logoAz Állami Számvevőszék ellenőrei szerint nem volt megfelelő a Grand Tokaj Zrt. működésének szabályozottsága és vagyongazdálkodása, azonban a cég észrevételében jelezte, hogy intézkedett a feltárt hiányosságok megszüntetése érdekében.

Bővebben: Elmeszelte a Grand Tokajt a számvevőszék

tokaji bor dereszlaA világ borszaksajtójának egyik vezető magazinja, a Wine Enthusiast kedden publikált Top 100-as listáján a Dereszla Pincészet 2009-es évjáratú ötputtonyos aszúbora a 20. helyezést érte el.

Bővebben: Egy tokaji a világ 20. legjobb bora

Közlekedési balesetben meghalt egy férfi hétfő este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Prügy határában.

Bővebben: Halálos baleset Prügynél

Kamion ütközött egy autóval a 37-es úton Sárazsadány és Bodrogolaszi között hétfőn, a helyszínelés idejére a teljes útszakaszt lezárták.

Bővebben: Kamionos baleset a 37-esen

kisvonat palhaza 2017 1104Fotó-tehervonatozást rendezett az Északerdő Zrt. a Zemplén szívében fekvő Pálháza erdei kisvasútján a hétvégén.

Bővebben: Pálházi fotó-tehervonatozás

Hat embert ápolnak a dámóci mérgezések miatt Miskolcon, a megyei kórházban, ketten közülük életveszélyes állapotban vannak.

Bővebben: Dámóci mérgezés – Két ember még életveszélyben van

Ketten meghaltak, hárman megsérültek a 37-es főúton, Sárospatak és Sátoraljaújhely között történt balesetben vasárnap, kora este.

Bővebben: Ketten meghaltak egy balesetben Sárospatak közelében

Egy ember meghalt, hárman súlyos állapotban kerültek kórházba mérgezés miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dámócról – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.

Bővebben: Egy ember meghalt, hárman kórházba kerültek mérgezés miatt a Bodrogközből

tokaji borvidek szolo gazdaMár az értékes szőlőt sem veszik át a kisebb gazdáktól Tokaj-Hegyalján, sokan tönkremehetnek. Az állam eközben arra készül, hogy megkönnyítse a világörökségi területek felvásárlását. Hegyalja-ügyben Mészáros Lőrinc is nyomul.

Bővebben: Aszúba fullad Tokaj-Hegyalja

szepessy zsoltAz ítélet szerint a korábbi önkormányzati vezető pénzért csaknem hatszáz ukrán állampolgárnak ígért segítséget a magyar állampolgárság megszerzésében, de egyetlen honosítási eljárást sem indított el.

Bővebben: Négy év börtönre ítélték Monok korábbi polgármesterét

Összesen 18 áruház (öt hipermarket és 13 kisbolt) zárt be a munkavállalók sztrájkja miatt szombaton – közölte a Tesco sajtóosztálya. Ebből kettő található Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. 

Bővebben: Az ózdi és a sátoraljaújhelyi Tesco is bezárt

Ma nyitja meg kapuit a Kerekdomb Fesztivál. A tokaji borvidék festői települése, Tállya, egész hétvégén, szeptember 8-10. között idén második alkalommal várja színházi előadásokkal, könnyű- és komolyzenei programokkal, borpiknikkel és futóversennyel a fesztiválozókat.

Bővebben: Pénteken nyílik meg a Kerekdomb Fesztivál Tállyán